Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Cascading Effect konferens 16-17 mars

Fem EU-projekt inriktade mot kaskaderande effekter i kritiska infrastrukturer håller gemensam slutkonferens.
CenCIP medverkar och presenterar slutsatser kring förståelsen av kaskaderande effekter.

Den 16-17 mars hålls en gemensam slutkonferens för fem EU-projekt med inriktning mot kritisk infrastruktur och kaskaderande effekter som uppstår genom beroenden.

CenCIP-forskaren Jonas Johansson håller en av presentationerna under konferensen som baseras på forskning som genomförts inom EU-projektet CascEFF där flertalet CenCIP-forskare medverkade. Fokus i presentation är slutsatser kring effekter, mönster och orsaker för att kaskadeffekter uppstår mellan kritiska infrastrukturer. Arbetet bygger på datainsamling genom utveckling av en ny metod och analys av 40 större katastrofer som inträffat runt om i världen, t.ex. Eyjafjallajökulls utbrottet 2010 och orkanen Sandys efterverkningar i USA 2012. 

Mer information: http://www.cascadingeffects.eu/